Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert i klosterkirken

SEP
15

Koncert i klosterkirken


Dato Fredag d. 15. september 2023, Kl. 18:15 til kl. 19:00
Sted Graabrødre Klosterkirke, Jernbanegade 9, 5000 Odense C
Koncert i klosterkirken

Kan du li’ øl? Kan du li’ musik?

Selvfølgelig kan du det! Så kom ned i Graabrødre Klosterkirke til en aften der løfter humøret, varmer sjælen og læsker ganen i den kølige efterårsaften.

Den svensk-danske-amerikanske renæssanceduo består af Fredrik Bock, som udover at være mester i lut og ærkelut også har specialiseret sig i barokguitar. Fredrik er en uundværlig del af adskillige af Europas bedste barokensembler: Concerto Copenhagen, Barokksolisterne, Theatre of Voices og Atalante, for at nævne et par. Sopran Anna Wierød har i mange år har specialiseret sig i tidlig musik, og fx har turneret Europa rundt for at bringe den Elizabethanske, teatralske musik ud med renæsancebandet Pantagruel - hvilket har indkasseret hende strålende anmeldelser som fx. “...in einer Liga wie z.B. die große Emma Kirby. Ein seltenes Ausnahmetalent”. Hun har siden turneret med ensembler som Musica Ficta, Balthasar Neumann Chor, Copenhagen Soloists og mange flere. Gilbert Martinez har optrædt i årevis med Copenhagen Soloists og har spillet som solist i Nordamerika med bland andre New Century Chamber Orchestra og Los Angeles Chamber Orchestra. Han er den kunstneriske leder for Musicsources, en koncertforening med basis i Berkeley i Californien, som også besidder egen samling af historiske tasteinstrumenter. Sammen sætter de liv i Tudortidens swingende druksange og broadside ballades om liv, død, kærlighed og sex.

Der vil være lækker renæssance- og barokmusik fra 1500/1600-tallet af bl.a. John Dowland, William Byrd og Ravenscroft, Robert Johnson og tekster af bl.a. Shakespeare og Rabelais. Koncerten er en del af Odense Barokfestival.

Der er hyggeligt Nachspiel med tapas og vin sammen med sangerinde og musikere efter sidste koncert med i billetprisen.

Entré:

En af koncerterne: Voksne: 75kr., stud. 50kr og børn under 12 år gratis.

Begge fredagskoncerter: voksne 125kr og stud. 75kr.