Dato Lørdag d. 17. september 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Voksne 125 kr. , studerende 75 kr. , børn under 12 år gratis.
Odense Barokfestival: Schütz Jubilæumskoncert

Odense Barokfestival inviterer til en ganske særlig koncert, denne gang i Domkirken: Vi markerer Heinrich Schütz´ 350. dødsår med en jubilæumskoncert:

”Meinem Herzen ist´s eine grosse Freud! - Mit hjerte er fyldt af glæde!”

Schütz var en af 1600-tallets helt store musikskikkelser. Selv var han inspireret af sin italienske lærer Gabrieli og af Monteverdi og var selv inspiration for den nordtyske orgelskole, som kulminerede med J. S. Bach. I flere år fungerede Schütz som kapelmester ved Christian IVs hof.

Ved jubilæumskoncerten bliver værker af Heinrich Schütz fra Symphoniæ Sacrae III, Geistliche Chormusik, Psalmen Davids og Becker Psalter sat i sammenhæng af Lars Egegaard Sørensens spændende lysinstallation i domkirkens smukke rum. Odense Barokorkester, Vestfynskoret, Odense Domkirkes Amatørkor og et solistkor spiller og synger under ledelse af Babett Hartmann.

Igen i år er det muligt at købe et festivalpartoutkort, der giver adgang til alle koncerter med rabat.

Voksne 400 kr. og studerende 225 kr.

Billetter i døren til samtlige koncerter ca. 1 time før koncertstart, unummererede pladser.