Dato Tirsdag d. 4. oktober 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Entré 75kr.
V Coloris Quintet spiller Carl Nielsens smukke blæserkvintet i Odense Domkirke

Carl Nielsens berømte Blæserkvintet opus 43 fylder 100 år i 2022, og den 9. oktober er det præcis 100 år siden, værket fik sin offentlige premiere, hvilken fandt sted i Odd Fellow Palæet i København. Blæserkvintetten V Coloris afholder i den anledning en ny kammermusikfestival i København under navnet Once Upon... Infinity, og man vil bl.a. kunne overvære en gentagelse af koncerten fra d. 9. oktober 1922. Som optakt til begivenhederne i København fejrer V Coloris Carl Nielsen og hans blæserkvintet på Fyn d. 4. oktober 2022, først for skolebørn, siden for efterskoleelever og slutteligt ved en festlig koncert i Odense Domkirke kl. 19.30. Her vil V Coloris bl.a. spille blæserkvintetterne af Carl Nielsen og hans yngre tyske kollega Paul Hindemith, hvis Kleine Kammermusik no. 2 også fylder 100 år i år. Indimellem værkerne vil medlemmer af blæserkvintetten fortælle om musikken og dens tilblivelse og udtaler, at de ser frem til at sætte fokus på et væsentligt jubilæum for et stykke central dansk - og tysk - kulturarv.