Dato Lørdag d. 12. november 2022, kl. 15:00
Assens Syngedrenge synger jul og advent ind i Domkirken

Assens Syngedrenge synger jul og advent ind i Domkirken.

Syngedrengene ved Vor Frue Kirke, Assens er et firestemmigt drenge-mandskor med pt. 30 sangere i 10-25-års alderen. Koret har eksisteret siden 1856 og er dermed landets ældste drengekor. Koret arbejder på et højt kunstnerisk niveau og denne koncert byder på traditionelle julesange og -salmer fra ind- og udland af blandt andre Carl Nielsen, Tomás de Victoria og John Rutter. Samtidig er det startskuddet på Syngedrengenes turné til alle landets domkirker, som gennemføres i hhv. uge 7 og uge 26 i 2023. Syngedrengene dirigeres af Morten Blichfeldt Bunk, der siden februar 2022 har været organist og korleder ved Assens-Gamtofte sogn.