Dato Søndag d. 11. december 2022, kl. 19:30

AFLYST:

Georg Fredrich Händels kendte oratorium Messias opføres i Odense Domkirke tredje søndag i advent, søndag d. 11. december 2022 kl. 19,30.

Værket dirigeres af Søren Birch, der også stod i spidsen for opførelsen af Johann Seb. Bachs Juleoratorium i Odense Domkirke i december 2021. Som solister medvirker fire professionelle sangere. Orkestret består af professionelle musikere fra Odense Symfoniorkester, og som kor medvirker også i år Filharmonisk Kor Fyn.

Billetter á kr. 200 vil kunne forudbestilles fra d. 1. november ved henvendelse til kirkekoncerter@gmail.com

Resterende billetter sælges ved indgangen på koncertdagen.

Yderligere oplysninger om koncerten, billetsalg m.m. kan allerede nu fås ved henvendelse til foreningen Kirkekoncerter i Odense på tlf. 22320960 eller mail til kirkekoncerter@gmail.com